kerékpár kölcsönző bérlés budaörs sport99

Bérlés menete

Röviden összeszedtük, hogyan működik a bérlés a Rent & Ride oldalon. Tényleg röviden, hiszen pár kattintás az egész. A következőkben bemutatjuk egy SCOTT SPARK kerékpárnak a bérlését.

A Kerékpárok fül alatt tudjuk kiválasztani a nekünk tetsző eszközt vagy eszközöket amiket bérelni szeretnénk. Itt egy rövid leírást kapunk a legfőbb információkkal.

Az Adatok mellett látható a Bérlés menü. Ide kattintva jelenik meg a naptár, ahol ki tudod választani mennyi időre szeretnéd elvinni. Csak válaszd ki a bérlés első és utolsó napját. ‚‚Ha az elvitel napján 15 óra után történik a készülék (készülékek) Bérlőnek való átadása, akkor az elvitel napja nem számít bele a bérleti díj alapját képező napok számába. Ha a visszahozatal napján 12 óra előtt történik a készülék (készülékek) Bérbeadónak való visszaszolgáltatása, akkor a visszahozatal napja nem számít bele a bérleti díj alapját képező napok számába.’’

Ezek után pár adatra lesz szükség. Kötelezően ki kitöltendő mezők a Név, E-Mail cím és a Telefonszám. A megjegyzés rovatra később visszatérünk. Érdemes megadni s súly és magasság értékekt is, hiszen ezek tudják befolyásolni az ülésmagasságot vagy a kerékpár teleszkópjainak keménységét.

Na és akkor a megjegyzés rovat amire térjünk ki külön. A kerékpárokon felül lehetőség nyílik olyan kiegészítők bérlésére, mint a nyeregtáska, túratáska és sisak. Ezeknek az napi bérelti díját szintén megtaláljátok a termékek alatt. Amire szükség van azt be kell írni a megjegyzés rovatba, hogy kollégáink előre felkészítve tudják átadni a kerékpárokat.

Ha egyszerre több készüléket szeretnél bérelni, akkor mindegyik esetében külön bérlést kell leadni. Az oldal alján látható táblázat mutatja mely készülékek mikor voltak és mikor lesznek foglalva. Hogy ha készen vagyunk az adatok kitöltésével és elküldtük a foglalást, kapunk egy automatikus üzenetet arról, hogy kollégaink fogadták a megkeresést és felveszik a kapcsolatot veled hamarosan. Ameddig nem jelzünk vissza addig a foglalás feltételesen él! Visszaigazolás után, már csak át kell venni a kiszemelt kerékpárt és tekerni egy kellemeset.

Fontos, hogy az ÁSZF-et olvasd el, hogy ha először bérelsz nálunk. Minden fontos, kiegészítő információt itt megtalálsz. De ha már béreltél akkor is olvasd el, nehogy lemaradj valami változtatásról.

Bérlésnél a kauciót csak készpénzben tudjuk elfogadni!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük